Tangle Teezer Elite дава професионални резултати в дланта на ръката ти. Изключително ефективен в разресването на влажни и сухи коси, той елиминира досадното поскубване и накъсване на косъма. Освен това Tangle Teezer е незаменим за равномерното разнасяне на балсами, маски и стилизиращи продукти. Неговият уникален дизайн, следващ извивката на главата, заедно с патентованата технология с положително и отрицателно заредени разресващи зъбци ще ти даде най-гладкото разресване, което можеш да си представиш.
Когато си в движение, това е четката, която поддържа косата ти пригладена, изпълнена с блясък и без заплитане. Идеална за в твоята чанта, тя има уникално защитно капаче, което й предпазва зъбците. Поддържа прическата ти във форма, където и да си.
Той ще бъде твоята вярна дружка, когато си в банята и нанасяш балсам или маска, както и на измивната колона при твоя фризьор. С още по-мощно разплитащо и разресвашо действие, той е предназначен специално за мокро разресване.
Супер сладурска четка за малки принцеси. Лесното за захващане цвете е любимо на децата и ги насърчава да се разресват сами, а забавната му къща-саксийка защитава “бодличките”. Слага край на сълзичките при разресване и предотвратява неприятното заплитане на детските косички.
girl
HAIRCARE
Aj
ГРИЖА ЗА КОСИ НА ВЪЛНИ
I Изправям си естествено къдравата коса, която обожавам, когато е права. Ясно ми беше, че е по-добре да си сложа екстеншън , за да мога да спестя значително време и средства, за да я поддържам права. Независимо колко време и нерви ми костваше да закачатресите си, така, че да не си личат, просто не ми се получаваше по начина, който исках. През цялото това време сменях какви ли не четки. Приятелка ми препоръча Тенгъл Тийзър, който наистина беше различен и на външен вид, и като усещане. Той ми даде надежда, но не очаквах чак лайфстайл промяна. Обожавам го.
КОСИТЕ НА ВЪЛНИ
AJ's TIP
всичко, което е необходимо да знаеш за стилизирането на КОСИТЕ НА ВЪЛНИ
>>
TIP 1  Съвет 1: Tangle Teezer е безценен за мен както за разресване на суха, така и за мокра коса. Местата, където са закачени тресите вече лесно стават контролируеми с моя експерт - Tangle Teezer.
>>
TIP 2  Съвет 2: Това е четка за коса, която е изключително нежна и мила с косата ми. Няма болка и накъсване. И ако не беше блясъкът, нямаше и да разбера, че съм се разресвала. ТТ заменя “Ох” фактора с блясък.
>>
TIP 3  Съвет 3: Когато открих, че Tangle Teezer разресва без усилие екстеншъните ми, минавайки като горещ нож през масло, мечтата на живота ми стана реалност падайки каскадно и нежно върху гърба ми.