Tangle Teezer Elite дава професионални резултати в дланта на ръката ти. Изключително ефективен в разресването на влажни и сухи коси, той елиминира досадното поскубване и накъсване на косъма. Освен това Tangle Teezer е незаменим за равномерното разнасяне на балсами, маски и стилизиращи продукти. Неговият уникален дизайн, следващ извивката на главата, заедно с патентованата технология с положително и отрицателно заредени разресващи зъбци ще ти даде най-гладкото разресване, което можеш да си представиш.
Когато си в движение, това е четката, която поддържа косата ти пригладена, изпълнена с блясък и без заплитане. Идеална за в твоята чанта, тя има уникално защитно капаче, което й предпазва зъбците. Поддържа прическата ти във форма, където и да си.
Той ще бъде твоята вярна дружка, когато си в банята и нанасяш балсам или маска, както и на измивната колона при твоя фризьор. С още по-мощно разплитащо и разресвашо действие, той е предназначен специално за мокро разресване.
Супер сладурска четка за малки принцеси. Лесното за захващане цвете е любимо на децата и ги насърчава да се разресват сами, а забавната му къща-саксийка защитава “бодличките”. Слага край на сълзичките при разресване и предотвратява неприятното заплитане на детските косички.
girl
HAIRCARE
Bibi
ГРИЖА ЗА ФИНИ КОСИ
Един полъх на вятъра е достатъчен косата ми да заприлича на порция спагети. За да преборя заплитането и да я разреша успешно, използвах прекалено много продукт. Но вместо да ми помогнат да я разреша,разресващите балсами и серуми я утежняваха и слепваха. Но видях светлината! Tangle Teezer Compact Styler е всичко, което ми е необходимо сега и то само на една чанта разстояние. Винаги е с мен и с няколко движения косата ми отново е перфектна.
ФИНИ КОСИ
BIBI's TIP
всичко, което е необходимо да знаеш за стилизирането на ФИНИ КОСИ
>>
TIP 1  Съвет 1: Открих, че четката и продуктите могат да работят в пълна хармония. Сега мога да се наслаждавам на луксозния си балсам, без да го разхищавам. Tangle Teezer разресва супер бързо, без да скубе и накъсва. При това използвам много по-малко количество продукт.
>>
TIP 2  Съвет 2: Моята фина коса винаги се заплиташе докато я суша, но това вече е проблем от миналото. Сега я разресвам супер бързо с Tangle Teezer, който предпазва косата ми и ми спестява време.
>>
TIP 3  Съвет 3: Независимо от времето, моята прическа никога няма трайност и изисква постоянното ми внимание. Косата ми винаги има “собствено мнение”, но едно сресване с Tangle Teezer Compact Styler й помага всяко косъмче да застане на мястото си. Гениално!