Tangle Teezer Elite дава професионални резултати в дланта на ръката ти. Изключително ефективен в разресването на влажни и сухи коси, той елиминира досадното поскубване и накъсване на косъма. Освен това Tangle Teezer е незаменим за равномерното разнасяне на балсами, маски и стилизиращи продукти. Неговият уникален дизайн, следващ извивката на главата, заедно с патентованата технология с положително и отрицателно заредени разресващи зъбци ще ти даде най-гладкото разресване, което можеш да си представиш.
Когато си в движение, това е четката, която поддържа косата ти пригладена, изпълнена с блясък и без заплитане. Идеална за в твоята чанта, тя има уникално защитно капаче, което й предпазва зъбците. Поддържа прическата ти във форма, където и да си.
Той ще бъде твоята вярна дружка, когато си в банята и нанасяш балсам или маска, както и на измивната колона при твоя фризьор. С още по-мощно разплитащо и разресвашо действие, той е предназначен специално за мокро разресване.
Супер сладурска четка за малки принцеси. Лесното за захващане цвете е любимо на децата и ги насърчава да се разресват сами, а забавната му къща-саксийка защитава “бодличките”. Слага край на сълзичките при разресване и предотвратява неприятното заплитане на детските косички.
girl
HAIRCARE
Crystal
ГРИЖА ЗА КЪДРАВИТЕ КОСИ
Косата ми е упорита и независима и така ми харесва! Проблемът идва когато я мия. Заради заплитането, шампоанът не може да се разнесе хубаво върху косата ми и се налага да разресвам с балсам. С помощта на моя Tangle Teezer, аз спасявам здравето на заплетените си коси.
КЪДРАВИТЕ КОСИ
CRYSTAL's TIP
всичко, което е необходимо да знаеш за стилизирането на КЪДРАВИТЕ КОСИ
>>
TIP 1  Съвет 1: Винаги разресвам косите си с моя Tangle Teezer преди да ги измия с шампоан. По този начин къдриците ми не са матови и стресирам по-малко тресите си. Това ми спестява и време, така че сега ми остава време и за ободряващ масаж на скалпа с моя безценен Tangle Teezer.
>>
TIP 2  Съвет 2: Не мия косата си всеки ден, така че когато го правя, искам да поглезя къдриците си с дълбоко хидратиращ балсам. Най-добре се получава, когато разделя косата си на секции и ги разреша с Tangle Teezer-а си. Така балсамът се разнася изключително равномерно по дължините и тя наистина става различна – много по-добре хидратирана, жива и с ослепителен блясък.
>>
TIP 3  Съвет 3: За да оформя и дефинирам къдриците си, аз използвам стилизиращи продукти за къдрици, които разнасям изключително равномерно с Tangle Teezer. С неговата помощ и пръстите ми, къдриците стават изключително блестящи и пружиниращи.