Tangle Teezer Elite дава професионални резултати в дланта на ръката ти. Изключително ефективен в разресването на влажни и сухи коси, той елиминира досадното поскубване и накъсване на косъма. Освен това Tangle Teezer е незаменим за равномерното разнасяне на балсами, маски и стилизиращи продукти. Неговият уникален дизайн, следващ извивката на главата, заедно с патентованата технология с положително и отрицателно заредени разресващи зъбци ще ти даде най-гладкото разресване, което можеш да си представиш.
Когато си в движение, това е четката, която поддържа косата ти пригладена, изпълнена с блясък и без заплитане. Идеална за в твоята чанта, тя има уникално защитно капаче, което й предпазва зъбците. Поддържа прическата ти във форма, където и да си.
Той ще бъде твоята вярна дружка, когато си в банята и нанасяш балсам или маска, както и на измивната колона при твоя фризьор. С още по-мощно разплитащо и разресвашо действие, той е предназначен специално за мокро разресване.
Супер сладурска четка за малки принцеси. Лесното за захващане цвете е любимо на децата и ги насърчава да се разресват сами, а забавната му къща-саксийка защитава “бодличките”. Слага край на сълзичките при разресване и предотвратява неприятното заплитане на детските косички.
girl
HAIRCARE
Lexi
ГРИЖА ЗА ДЪЛГИТЕ КОСИ
Никога не успях да си отгледам дълга коса, така че й придавам фантастични дължини и модерни прически с екстеншъни. С тях човек може да си прави най-разнообразни прически. Обожавам усещането от новото!Обожавам усещането от новото! Недостатъкът? “Чуждата” коса изисква много любов и грижи, в противен случай тя лесно може да стане заплетена,матова, и твърда, ставайки твърде неприятна за оформяне и стилизиране.
EXTENSIONS
LEXI's TIP
всичко, което е необходимо да знаеш за стилизирането на extensions
>>
TIP 1  Съвет 1: Използвайки Tangle Teezer, мога да разресвам безпроблемно от корените до върха – никакъв проблем. Способността на Tangle Teezer да минава гладко през клипса на екстеншъните, без да дърпа прекалено много или да се заплита в тях, означава по-малко стрес за естествената ми коса, а тресите ми изглеждат много по-добре за по-дълго време.
>>
TIP 2  Съвет 2: Tangle Teezer е идеален при шампоаниране на перуки и екстеншъни. Просто разпенвам и разресвам продължително за цялостно, равномерно изглаждане и перфектна чистота.
>>
TIP 3  Съвет 3: Tangle Teezer е идеален за придаване на допълнителен фънки-обем и Ооопс-ефект на екстеншъните ми. Просто разресвам срещу косъма, но най-хубавата част е, че след това се разресвам без никакъв проблем, без никакво заплитане.