Tangle Teezer Elite дава професионални резултати в дланта на ръката ти. Изключително ефективен в разресването на влажни и сухи коси, той елиминира досадното поскубване и накъсване на косъма. Освен това Tangle Teezer е незаменим за равномерното разнасяне на балсами, маски и стилизиращи продукти. Неговият уникален дизайн, следващ извивката на главата, заедно с патентованата технология с положително и отрицателно заредени разресващи зъбци ще ти даде най-гладкото разресване, което можеш да си представиш.
Когато си в движение, това е четката, която поддържа косата ти пригладена, изпълнена с блясък и без заплитане. Идеална за в твоята чанта, тя има уникално защитно капаче, което й предпазва зъбците. Поддържа прическата ти във форма, където и да си.
Той ще бъде твоята вярна дружка, когато си в банята и нанасяш балсам или маска, както и на измивната колона при твоя фризьор. С още по-мощно разплитащо и разресвашо действие, той е предназначен специално за мокро разресване.
Супер сладурска четка за малки принцеси. Лесното за захващане цвете е любимо на децата и ги насърчава да се разресват сами, а забавната му къща-саксийка защитава “бодличките”. Слага край на сълзичките при разресване и предотвратява неприятното заплитане на детските косички.
girl
HAIRCARE
Peaches
ГРИЖА ЗА БОЯДИСАНИ КОСИ
Коя съм аз? Аз съм уверена, социална и творческа личност. Цветът на косите ми трябва да допълва личността ми. От медна блондинка до пленителна червенокоска, цветът ми винаги е в крак с модата, доверявайки се на професионалистите в салоните за красота. Tangle Teezer разресва косите ми нежно и без скубане, а неговата невероятна разресваща мощ спомага за намаляване увреждането на кутикулите ми. Здравият кутикул е от съществено значение за дълготрайността на цвета при боядисаните коси и придава красив и естествен блясък на косъма, който не можеш да постигнеш само със стилизанти. Защото здравата коса си личи отдалеч.
БОЯДИСАНИТЕ КОСИ
PEACHES's TIP
всичко, което е необходимо да знаеш за стилизирането на БОЯДИСАНИТЕ КОСИ
>>
TIP 1  Съвет 1: Колкото и да ми се иска, не винаги мога да си позволя да се грижа за боядисаната си коса по оптималния начин, но с Tangle Teezer използвам значително по-малко балсам. Това ми позволява да използвам продукти от най-висок клас. Така цветът на косата ми е наситен, жив, блестящ и изглежда невероятно доста по-дълго.
>>
TIP 2  Съвет 2: Мокрите и боядисани коси са предразположени към увреждане на кутикулите и накъсване при разресване. Tangle Teezer е моят спасител на цвета и косата ми, независимо дали набързо си мия косата или я стилизирам старателно, той винаги разресва изключително нежно и бързо. ТТ ми дава професионални резултати вкъщи. Точно като в салона!
>>
TIP 3  Съвет 3: “Compact Styler“се плъзга през косата ми след като съм я стилизирала, като я изглажда невероятно добре, дефинирайки прическата ми и изваждайки на показ целия блясък на всичките ми цветни нюанси. Тенгъл Тийзър винаги заема почетно място в чантата ми.