Tangle Teezer Elite дава професионални резултати в дланта на ръката ти. Изключително ефективен в разресването на влажни и сухи коси, той елиминира досадното поскубване и накъсване на косъма. Освен това Tangle Teezer е незаменим за равномерното разнасяне на балсами, маски и стилизиращи продукти. Неговият уникален дизайн, следващ извивката на главата, заедно с патентованата технология с положително и отрицателно заредени разресващи зъбци ще ти даде най-гладкото разресване, което можеш да си представиш.
Когато си в движение, това е четката, която поддържа косата ти пригладена, изпълнена с блясък и без заплитане. Идеална за в твоята чанта, тя има уникално защитно капаче, което й предпазва зъбците. Поддържа прическата ти във форма, където и да си.
Той ще бъде твоята вярна дружка, когато си в банята и нанасяш балсам или маска, както и на измивната колона при твоя фризьор. С още по-мощно разплитащо и разресвашо действие, той е предназначен специално за мокро разресване.
Супер сладурска четка за малки принцеси. Лесното за захващане цвете е любимо на децата и ги насърчава да се разресват сами, а забавната му къща-саксийка защитава “бодличките”. Слага край на сълзичките при разресване и предотвратява неприятното заплитане на детските косички.
girl
HAIRCARE
Roxy
ГРИЖА ЗА ПЛЪТНИТЕ КОСИ
Човек може да ми завиди за гъстата и плътна “грива”, но за жалост многото коса изисква и много време в грижи за нея. Знам, че изключителната ми коса може да ми бъде визитна картичка, но за да я контролирам, да не се заплита и да спестявам ценно време, аз разчитам на моя Tangle Teezer. Той я опитомява и я прави ултра изкушаваща.
ПЛЪТНИТЕ КОСИ
ROXY's TIP
всичко, което е необходимо да знаеш за стилизирането на ПЛЪТНИТЕ КОСИ
>>
TIP 1  Съвет 1: Тъй като зъбите на четката са изключително нежни, аз получавам най-добри резултати, когато разделям косата на по-малки пластове, , за да намаля плътността й. По този начин Tangle Teezer просто се плъзга по дължините и значително намалява времето за стилизиране.
>>
TIP 2  Съвет 2: Използвайки Tangle Teezer забелязах, че вече не е необходимо да използвам много балсам, за да мога да разресвам косата си. Нещо повече - дори използвам по-малко и въпреки това резултатът е удивителен - косата ми изглежда и се чувства великолепно. Това ме накара да осъзная колко много продукти и ценно време съм губила преди да открия Tangle Teezer!
>>
TIP 3  Съвет 3: След сешоар, косата ми става огромна и неконтролируема. Е, вече просто прекарвам няколко пъти разресващото гуру - моя Teezer и проблемът е решен. Опитай, и ще се убедиш!