Tangle Teezer Elite дава професионални резултати в дланта на ръката ти. Изключително ефективен в разресването на влажни и сухи коси, той елиминира досадното поскубване и накъсване на косъма. Освен това Tangle Teezer е незаменим за равномерното разнасяне на балсами, маски и стилизиращи продукти. Неговият уникален дизайн, следващ извивката на главата, заедно с патентованата технология с положително и отрицателно заредени разресващи зъбци ще ти даде най-гладкото разресване, което можеш да си представиш.
A new generation of hairbrush that brings the salon backwash into your bathroom. Fits snugly into your palm (we like to call it hand candy), and delivers good hair karma in minutes!
Когато си в движение, това е четката, която поддържа косата ти пригладена, изпълнена с блясък и без заплитане. Идеална за в твоята чанта, тя има уникално защитно капаче, което й предпазва зъбците. Поддържа прическата ти във форма, където и да си.
Супер симпатична четка за малки принцеси. Лесното за захващане цвете е любимо на децата и ги насърчава сами да се разресват, а забавната му къща-саксийка пази “бодличките”. Слага край на сълзичките при разресване и предотвратява неприятното заплитане на детските косички. .
dex

Мъжките прически

Мъжете обичат да контролират косите си точно толкова, колкото и дамите. Точно както темите им, косите им трябва да са елегантни и модерни, пригладени иподредени. Когато трябва лесно да направиш прическата си, Tangle Teezer ще ти помогне да изваеш модерни форми при всички типове коси, дори при трудните и къдрави. Tangle Teezer дава на косата ти самочувствие, за да изглежда все едно излизаш от салона.

Измий косата си с шампоан и нанеси малко балсам. Разреши с Тенгъл Тийзър, остави за минута-две и измий добре. Подсуши с кърпа и една идея със сешоара. Докато косата ти е все още леко влажна, емулсирай малко гел със силна фиксация в дланите. Нанеси върху косата и използвай Тенгъл Тийзър за изключително равномерно разнасяне на стилизанта. Може да си направиш и ободряващ масаж на скалпа с твоя Tangle Teezer.

Разтрий в дланите си по-обилно количество от гела. Със средна сила на сушене на сешоара и пръстите си, придай на косата ти анти-гравитационен ефект. Тук вече изпъква качеството на пострижката. Използвайки пръстите си, дооформи прическата си. Завършващ продукт, например лека вакса или помада, ще даде блясък и приглаждане.

Втрий в дланите си дланите си и нанеси на току-що измита и влажна коса. Използвайки Tangle Teezer, разреши леко в желаната форма и остави да изсъхне за по-естествен вид. Допълнително може да прекараш пръсти през косата, за да разпръснеш гела. Завърши с лека вакса за гланцово покритие, така че косата да не изглежда суха. Моделирай допълнително с Tangle Teezer, ако е необходимо (хубаво е да ползваш качествени стилизанти, които са “разресваеми” (brushable).

С помощта на силна вакса или гел, използвай Тенгъл Тийзър, за да подчертаеш къдриците. Остави да изсъхне естествено, така, че те да изглеждат максимално и ясно оформени. При господата с дълги коси използвай допълнително гел и масажирай от корена до средата на дължината. Използвайки Tangle Teezer, подравни вълните и къдриците, прилагайки силен натиск от корените на косата, , почуквайки леко с четката тилната област за максималко стилен ефект.

dex