Tangle Teezer Elite дава професионални резултати в дланта на ръката ти. Изключително ефективен в разресването на влажни и сухи коси, той елиминира досадното поскубване и накъсване на косъма. Освен това Tangle Teezer е незаменим за равномерното разнасяне на балсами, маски и стилизиращи продукти. Неговият уникален дизайн, следващ извивката на главата, заедно с патентованата технология с положително и отрицателно заредени разресващи зъбци ще ти даде най-гладкото разресване, което можеш да си представиш.
Когато си в движение, това е четката, която поддържа косата ти пригладена, изпълнена с блясък и без заплитане. Идеална за в твоята чанта, тя има уникално защитно капаче, което й предпазва зъбците. Поддържа прическата ти във форма, където и да си.
Той ще бъде твоята вярна дружка, когато си в банята и нанасяш балсам или маска, както и на измивната колона при твоя фризьор. С още по-мощно разплитащо и разресвашо действие, той е предназначен специално за мокро разресване.
Супер сладурска четка за малки принцеси. Лесното за захващане цвете е любимо на децата и ги насърчава да се разресват сами, а забавната му къща-саксийка защитава “бодличките”. Слага край на сълзичките при разресване и предотвратява неприятното заплитане на детските косички.
AQUA SPLASH
BLACK PEARL
SPA терапия за косата, която обичаш.
Черната перла е предназначена за феновете на минимализма и бяло-черната официалност на живота. Aqua Splash е създаден не просто да разресва и разплита отлично, а и да разнася изключително равномерно подхранващи продукти, както и след това да изчиства косъма от ненужното количество. Благодарение на това, косата ти получава точно толкова балсам или маска, отколкото се нуждае. Ненужното количество се отстранява от Aqua Splash. Сега вече нямаш оправдание за това, че даден продукт не е отмит добре и косата ти е утежнена
ЦЕНА: 35 лева
Може да ти хареса и...
pg