Tangle Teezer Elite дава професионални резултати в дланта на ръката ти. Изключително ефективен в разресването на влажни и сухи коси, той елиминира досадното поскубване и накъсване на косъма. Освен това Tangle Teezer е незаменим за равномерното разнасяне на балсами, маски и стилизиращи продукти. Неговият уникален дизайн, следващ извивката на главата, заедно с патентованата технология с положително и отрицателно заредени разресващи зъбци ще ти даде най-гладкото разресване, което можеш да си представиш.
Когато си в движение, това е четката, която поддържа косата ти пригладена, изпълнена с блясък и без заплитане. Идеална за в твоята чанта, тя има уникално защитно капаче, което й предпазва зъбците. Поддържа прическата ти във форма, където и да си.
Той ще бъде твоята вярна дружка, когато си в банята и нанасяш балсам или маска, както и на измивната колона при твоя фризьор. С още по-мощно разплитащо и разресвашо действие, той е предназначен специално за мокро разресване.
Супер сладурска четка за малки принцеси. Лесното за захващане цвете е любимо на децата и ги насърчава да се разресват сами, а забавната му къща-саксийка защитава “бодличките”. Слага край на сълзичките при разресване и предотвратява неприятното заплитане на детските косички.
COMPACT STYLER
SHAUN THE SHEEP
С ПОКРИТИЕ ОТ СИЯЕН ГЛАНЦ
Как можеш да устоиш на б-е-е-е-зкрайно забавната овчица, която събира всички погледи и буди звънливи усмивки, когато я извадиш от чантата си, за да рестартираш косата си в натовареното ежедневие?
Превърналият се в култов анимационен герой, овцата Шон, е изключително сладък и по детски небрежен, а ние ти гарантираме, че с него ще будиш и много усмивки. Разбира се, той се грижи за това вЪлната ти да е винаги в перфектно състояние и носи със себе си цялата разресваща мощ на Тенгъл Тийзър - гарант за здрава и бляскава коса.
Защото вЪлната ти го заслужава!

Колекционерска версия, произведена в лимитиран тираж.
ЦЕНА: 38 лева
pgpgpgpg