Tangle Teezer Elite дава професионални резултати в дланта на ръката ти. Изключително ефективен в разресването на влажни и сухи коси, той елиминира досадното поскубване и накъсване на косъма. Освен това Tangle Teezer е незаменим за равномерното разнасяне на балсами, маски и стилизиращи продукти. Неговият уникален дизайн, следващ извивката на главата, заедно с патентованата технология с положително и отрицателно заредени разресващи зъбци ще ти даде най-гладкото разресване, което можеш да си представиш.
Когато си в движение, това е четката, която поддържа косата ти пригладена, изпълнена с блясък и без заплитане. Идеална за в твоята чанта, тя има уникално защитно капаче, което й предпазва зъбците. Поддържа прическата ти във форма, където и да си.
Той ще бъде твоята вярна дружка, когато си в банята и нанасяш балсам или маска, както и на измивната колона при твоя фризьор. С още по-мощно разплитащо и разресвашо действие, той е предназначен специално за мокро разресване.
Супер сладурска четка за малки принцеси. Лесното за захващане цвете е любимо на децата и ги насърчава да се разресват сами, а забавната му къща-саксийка защитава “бодличките”. Слага край на сълзичките при разресване и предотвратява неприятното заплитане на детските косички.
MAGIC FLOWERPOT
TUTTI FRUTTI
С ПОКРИТИЕ ОТ СИЯЕН ГЛАНЦ
Ура! Тенгъл Тийзър слага край на сълзите с Магическото цвете. Лесна за захващане от детските ръчички, с Magic Flowerpot всяка малка принцеса може бързо и лесно сама да разресва косите си. Дългите като на принцеси прически вече изглеждат и се чувстват магически. Flower Pot е добрата фея на всяка мама и желание на всяка малка принцеса! Постави снимка или картинка, за да разпознаеш по-лесно своето цвете. Натисни, завърти, извади капачето и постави своята снимка/картинка.
ЦЕНА: 36 лева
Може да ти хареса и...
pgpgpgpg